Sucuri naturale care te mentin sanatos

de la 03 Sep. 2019
Sucuri naturale care te mentin sanatos Sucurile naturale reprezinta o modalitate excelenta de a obtine numarul zilnic recomandat de fructe si legume.
Tags: sucuri naturalesanatatebeneficii

Specialistii sustin ca sucurile naturale intaresc sistemul imunitar si protejeaza organismul de o varietate de boli si afectiuni datorita nivelurilor ridicate de fitonutrienti si antioxidanti din suc.

Iata care sunt sucurile naturale care te mentin sanatos!

1) Suc de portocale

Sucul de portocale este bogat in citrati, care previn aparitia pietrelor la rinichi. De asemenea, contine flavonoide ca hesperidina, care are capacitatea de a reduce, pana la 19%, riscul de a suferi un atac de cord.

Sucul de portocale scade colesterolul si tensiunea arteriala, prevenind problemele cardiovasculare.

Printre principalele beneficii pe care le ofera sanatatii, se numara: intarirea sistemului imunitar, reducerea riscului dezvoltarii bolilor cardiovasculare, imbunatatirea circulatiei sangelui si asa mai departe.

2) Suc de grepfrut

Sucul de grepfrut ofera o serie de beneficii impresionante pentru sanatate, mai ales daca este consumat in mod regulat.

Din punct de vedere nutritional, acesta contine un nivel ridicat de vitamina C, fier, proteine, diferite tipuri de fibre dietetice si zaharuri naturale. Mai mult decat atat, sucul dintr-un grepfrut de dimensiune medie are aproximativ 70 de calorii.

Printre principalele beneficii pe care le ofera sanatatii, regasim: scaderea in greutate, intarirea sistemului imunitar si protejarea inimii.

3) Suc de ananas

Ananasul ofera numeroase beneficii pentru sanatate datorita cantitatii sale de nutrienti, vitamine si minerale, inclusiv potasiu, cupru, mangan, calciu, magneziu, vitamina C, betacaroten, tiamina, vitamina B6, precum si fibre solubile si insolubile.

Printre principalele beneficii pe care le ofera sanatatii, se numara: reducerea tensiunii arteriale, intarirea sistemului imunitar, reglarea schimbarilor de dispozitie si a digestiei.

4) Suc de pere

Sucul de pere reprezinta un stimulent nutritiv important pentru organism, avand ingrediente active ce pot avea un impact semnificativ asupra sanatatii generale.

Printre principalele beneficii pe care le ofera sanatatii, regasim: imbunatatirea sanatatii inimii, cresterea circulatiei, reducerea inflamatiei si intarirea sistemului imunitar.

5) Suc de mere

Sucul preparat din mere proaspete ofera organismului o cantitate importanta de vitamine, minerale si antioxidanti, fiind excelent in timpul curei de slabire.

Printre principalele beneficii pe care le ofera sanatatii, se numara: promovarea sanatatii inimii, reducerea colesterolului, intarirea oaselor, imbunatatirea vederii si stimularea sistemului imunitar.

 

 

Sursa foto: pexels.com


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 18 voturi.

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016