De ce aveti nevoie?
1- 1/2 cani de lapte de cocos nedegresat
1/2 cana suc proaspat de lamaie (aproximativ 3-5 lamai)
2 linguri coaja de lamaie (aproximativ 2 lamai)
1/4 cana sirop de artar
1/4 cana amidon Arrowroot
Cum se prepara?
Se dizolva amidonul in 3 linguri de lapte de cocos.
Intr-o oala mica, amestecati impreuna sucul de lamaie, laptele de cocos ramas si siropul de artar. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand constant, 7 minute.
Adaugati amidonul si amestecati pana cand compozitia se ingroasa, aproximativ 30 de secunde. Scoateti-l de pe foc de indata ce se ingroasa altfel nu se va mai ingrosa.
Se toarna budinca in vase de servire rezistente la caldura si se da la frigider pentru a se raci.
Se orneaza dupa preferinta cu frisca vegana, fructe de padure, sos de ciocolata etc.
Pofta buna!
Descoperiti AICI o alta serie de retete vegetariene delicioase, click««