Aceasta salata imbina gustul natural usor intepator amarui al salatei de rucola, cu dulceata perei si a curmalelor uscate, a merisoarelor sau a stafidelor, usor completate de un strop din aroma astringenta si parfumata a portocalei. O aventura a gusturilor, mirosurilor si aromelor pe care nu trebuie s-o ratati! Macar o data-n viata!
Ingrediente:
-jumatate de cana de nuci (maruntite)
-1 para
-un sfert de cana de afine, uscate
-1 mana mare de rucola / salata racheta
-jumatate cana de suc de portocale
-1 lingura de otet balsamic
-1 lingura mustar
-1 lingura ulei de masline
-sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
-Tocam nucile in bucati mai mici.
-Se taie perele in cuburi mici.
-Spalati bine salata!
-Puneti toate ingredientele tocate si rucola spalata in castron.
-Se amesteca sucul de portocale, otetul balsamic, mustarul si uleiul de masline.
-Presarati sare si piper dupa gust.
-Se amesteca totul si salata este gata de a fi servita.
Pofta buna!
Descoperiti AICI o alta serie de retete vegetariene delicioase, click««