Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

Reteta de legume coapte italienesti

de la 03 Dec. 2020
Reteta de legume coapte italienesti Legumele, asa cum ne recomanda si medicii, trebuie sa fie prezente in meniul nostru zi de zi. Fie ca alegem sa le consumam simple sau integrate in alte feluri de mancare, nu trebuie sa ne lipseasca. Sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate oricand, indiferent de anotimp sau de timpul zilei.
Tags: reteta de legume coapte italienestilegume coaptereteta de legume

Asa ca in continuare va prezentam o reteta simpla, dar delicioasa de legume italienesti. Pe langa faptul ca este foarte satios, acest fel de mancare colorat, cu putina sare si fara colesterol, se pregateste fara adaos de grasime.

Ingrediente:

-1 conserva rosii intregi
-1 ceapa medie, feliata
-220 g fasole verde proaspata
-220 g bame proaspete, taiate bucati sau un pachet de bame congelate de 420 g3/4 cana ardei gras maruntit
-2 lingurite suc de lamaie
-1 lingurita busuioc proaspat maruntit sau 1 lingurita busuioc uscat pisat
-1 1/2 lingurite frunze de oregano proaspat maruntite sau 1/2 oregano uscat pisat
-3 zucchini medii, taiate cubulete
-1 vanata medie, curatata si taiata cubulete
-2 lingurite parmezan

Mod de preparare:

-Scurgeti rosiile si feliati-le. 
-Pastrati lichidul. 
-Amestecati rosiile cu lichidul, ceapa, fasolea verde, piperul negru, sucul de lamaie si condimentele.
-Acoperiti si coaceti la 160°C timp de 15 minute.
-Adaugati dovleceii si vanata si lasati la copt inca 60-70 de minute sau pana cand legumele de fragezesc. 
-Amestecati ocazional.
-imprastiati parmezan deasupra inainte de a servi.

Productie: 18 portii
Marimea portiei: 1/2 cana

Fiecare portie va ofera urmatoarele:

Calorii: 36
Grasimea totala: sub 1 g
Grasimi saturate: sub 1 g
Colesterol: sub 1 g
Sodiu: 86 mg

 

 

Pofta buna!


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016