Retete simple in care sa introduci somonul

de la 13 Mar. 2024
Retete simple in care sa introduci somonul Daca vrei sa mananci mai sanatos si sa faci cateva schimbari alimentare in acest sens, in recomandam sa introduci mai des somonul in meniul tau zilnic.
Tags: somon  retete cu somon

Somonul este un aliment care iti poate tine de foame si nu te va ingrasa. Contine acizi grasi Omega-3, dar si proteine si este astfel benefic pentru sanatatea ta. In acest articol iti vom prezenta 3 retete simple in care sa introduci somonul.

Retete simple in care sa introduci somonul:

1. Somon la gratar cu legume

Un preparat simplu pe care il poti face pentru familia ta este somonul la gratar cu legume. Foloseste o tigaie de tip gratar in care sa faci somonul. Dupa ce ai ales un somon proaspat si l-ai spalat, sectioneaza-l in fasii mai mici, condimenteaza-l dupa cum iti place si mai apoi pune-l pe gratar. Este bine sa il lasi aproximativ 10 min pe fiecare parte ca sa se faca. Poti sa il mananci cu legume coapte sau la cuptor, asezonate cu lamaie.

2. Somon in omleta

O alta idee geniala prin care poti sa consumi somonul este sa il adaugi in omleta. Dupa ce ai incins uleiul in tigaie poti adauga fasii de ardei rosu si apoi somonul taiat in bucatele mai mici. Mai apoi adauga ouale. Cand omleta este gata, adauga felii de cascaval pe o parte si intoarce cealalta parte a omletei peste. Cascavalul se va topi si va fi delicios. Consuma aceasta omleta alaturi de o salata fresh cu rosii si castraveti.

3. Somon in salate

Daca vrei sa mananci somonul intr-o reteta mai usoara, fresh, poti alege sa prepari o salata. Nu ai nevoie decat de somon afumat, cateva legume preferate si condimente. Dupa ce ai feliat legumele, adauga-le intr-un bol. Poti adauga si ceapa proaspata pentru mai mult gust. Adauga si somonul in fasii. Poti prepara un dressing simplu din ulei de masline, lamaie proaspata, piper, sare. 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016