Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

3 metode delicioase prin care poti gati sparanghelul

de la 21 Mai. 2021
3 metode delicioase prin care poti gati sparanghelul Sparanghelul a devenit din ce in ce mai popular in bucataria romaneasca si trebuie sa il consumi si tu mai des.
Tags: sparanghelmetode pentru a gati sparanghelulcum sa pregatesti sparanghelul

Sparanghelul contine acid folic, vitaminele K, C, E, beta-caroten, seleniu si zinc si reuseste sa previna afectiunile cardiovasculare, reduce riscul de diabet de tip2 si implicit scade nivelul de zahar din sange si mentine sanatatea rinichilor.

Daca te-ai decis sa il incluzi in alimentatia ta, iti prezentam 3 metode simple prin care il poti gati:

1. La cuptor

Este extrem de simplu si rapid sa pregatesti sparanghelul la cuptor. Pune sparanghelul in tava si adauga peste el ulei, lamaie sau alte condimente. In 10 minute este gata si il poti folosi ca garnitura pentru peste, carne, paste sau orez.

2. Crud

In cazul in care nu ai timp suficient pentru a pregati pranzul sau cina, poti sa folosesti sparanghelul crud. Este la fel de bun, in special daca il combini cu carne sau cu diverse alte legume si seminte.

3. Prajit

Sparanghelul este la fel de delicios si cand este prajit. Pune putin unt intr-o tigaie, adauga usturoi si mai apoi sparanghelul ( nu uita sa indepartezi partea mai tare). La final poti pune si lamaie. 

 

 

Tie cum iti place sparanghelul?


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016