In acest articol vom vedea 4 motive ca sa adaugi si tu ulei de cocos in cafeaua de dimineata:
1. Iti ofera energie
Daca intr-o anumita dimineata nu ai timp sa mananci micul dejun, poti opta sa bei cafeaua cu o lingura de ulei de cocos in ea, pentru un boost de energie. Cafeaua contine cofeina, care stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste atentia, iar uleiul de cocos contine acizi grasi care sunt digerati rapid si transformati in energie.
2. Vei avea o digestie mai buna
Consumul ulei lingurite de ulei de cocos dimineata, in cafea, va contribui in mod benefic la imbunatatirea digestiei si ajuta la reducerea inflamatiei. In plus, poate contribui la prevenirea senzatiei de balonare sau disconfort gastric, care poate fi cauzata de cofeina in unele cazuri.
3. Te bucuri de un metabolism accelerat
Acest obicei contribuie si la accelerarea metabolismului, lucru care inseamna ca vei arde calorii mai eficient si te vei bucura de cateva kilograme in minus. De asemenea, poate fi benefic pentru a creste performanta in timpul antrenamentelor.
4. Prelungeste senzatia de satietate
Cei care doresc sa manance mai putin sau doar sa isi mentina numarul de kilograme pot sa puna chiar si doua lingurite de ulei de cocos in cafea. Vei avea senzatia de satietate mai mare, si nu vei mai dori sa mananci mai mult decat este necesar.