Cum ii poti demonstra zilnic partenerului ca il iubesti

de la 14 Feb. 2018
Cum ii poti demonstra zilnic partenerului ca il iubesti Dragostea poate fi exprimata zilnic intr-o multitudine de feluri interesante.
Tags: dragostecuplupartenerincrederesarbatoarehobbyrespect

Este minunat ca printre multe alte zile dedicate anumitor evenimente sau valori in care oamenii cred, exista si una dedicata dragostei. Pentru cei mai multi dintre noi, o astfel de zi este doar un alt prilej bun de a petrece o zi deosebita alaturi de partener.

Pentru altii, reprezinta un motiv de stres suplimentar si mai putin o celebrare simpla a ceea ce ar trebui sa fie iubirea fata de cel de langa. Pentru cei mai putin norocosi, o astfel de sarbatoare reprezinta singura zi din an in care se simt cu adevarat iubiti.

Dragostea ar trebui celebrata zilnic, prin gesturi marunte, dar care sa conteze cu adevarat pentru partenerul nostru. Daca crezi ca trebuie sa cheltuiesti o suma mare de bani pentru a impresiona, e posibil sa te inseli. Lucrurile cu adevarat valoroase sunt nepretuite, iar o surpriza frumoasa venita din partea persoanei potrivite, va fi cu atat mai mult apreciata.

Daca ai ramas in pana de idei si nu mai stii cum sa celebrezi dragostea in fiecare zi, ia-ta ce trebuie sa iti reamintesti:

Respecta-ti partenerul

Respectarea partenerului este o dovada de apreciere si iubire. Prin respect, ii arati ca tii cont de ceea ce il face fericit si ii asigura starea de confort necesara. Pentru orice relatie de cuplu sanatoasa, este important sa ii arati cat mai des partenerului ca il respecti.

Fa-i mici surprize placute

Aminteste-i celui de langa tine cat de mult il iubesti si cat de mult ii pretuiesti prezenta, prin mici gesturi care sa il faca sa inteleaga ce simti pentru el. Nu trebuie sa te dai peste cap si faci cine stie ce eforturi, ci sa fii creativ si sa dai frau liber imaginatiei.

Surprinde-l cu micul dejun intr-una din zile, sau pregateste-i cafeaua de dimineata. Culege o floare din gradina si ofera-i-o in loc de buna dimineata, ori canta-i ceva frumos. Nu te teme, nu trebuie sa ai voce, trebuie doar sa fie suficient de distractiv si autentic pentru a il impresiona cu adevarat.

Cunoaste-i pasiunile si incurajeaza-i-le

Daca stii ca partenerului tau ii place tenis, scoate-l intr-o zi pe teren si bucurati-va de starea pozitiva pe care o aveti amandoi. Probabil ca sunt rare zilele in care gaseste timpul necesar sa faca ceva ce ii place cu adevarat, asa ca scoate maximum din aceasta iesire. Sau poate ca ii placea sa cante la chitara in adolescenta.

Fa-i o surpriza si aminteste-i de aceasta pasiune pe care cu siguranta nu a uitat-o, dar peste care s-a pus praful anilor. Nimic nu este mai placut decat sa vezi fericirea de copil din ochii celui pe care il iubesti.

Fii langa el in momentele dificile

Nu intotdeauna este totul roz si frumos, astfel ca este important sa iti intelegi si sustii partenerul atunci cand are mai mare nevoie. Dragostea adevarata se cunoaste in momentele dificile, asa ca fii pregatit sa faci echipa cu cel pe care il iubesti pentru a trece impreuna mai usor peste evenimentele care apar.

Acorda-i increderea ta

Una dintre dovezile zilnice de iubire este sa crezi cu adevarat in partenerul tau si in faptul ca iti este loial. Atunci cand gelozia isi face loc in mintea ta si incepi sa te comporti ca atare, fara a avea motive, lucrurile pot lua o turnura nedorita si dragostea pica intr-un con de umbra. Fii increzator si sincer cu tine si cu partenerul si arata-i prin increderea ta cat de mult il pretuiesti.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 8 voturi.

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Retete si exercitii pentru o stare de bine
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Retete si exercitii pentru o stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016