Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

Cum sa prepari cel mai bun vin fiert? Iata secretul!

de la 23 Nov. 2017
Cum sa prepari cel mai bun vin fiert? Iata secretul! Vinul fiert este un simbol al sezonului rece. Nimic nu pare sa fie mai bun intr-o seara rece decat o cana de vin fiert aromant si delicios. Ca sa obtii cea mai apetisanta reteta, nu este suficient sa pui bautura pe foc si sa o fierbi, ci mai trebuie sa cunosti si cateva secrete de preparare. Descopera-le mai jos!
Tags: vinscortisoaralamaieanason

Ingrediente necesare pentru vinul fiert

- o sticla de vin rosu;

- o clementina;

- o jumatate de lamaie;

- o jumatate de lime;

- 100 g de zahar;

- 3 cuisoare;

- o jumatate de lingurita de scortisoara;

- o samanta de anason.


Cum prepari cel mai bun vin fiert

Razuieste coaja fructelor citrice, dupa care pune zaharul intr-un vas la foc mediu, presara coaja peste acesta si stoarce clementina tot acolo. Adauga pe rand cuisoarele si scortisoara.  

Toarna vin peste aceasta compozitie, cat sa acoperi zaharul, nu toata sticla, si amesteca totul bine. Tine recipientul pe foc pana cand zaharul se dizolva complet, astfel incat sa obtii un sirop. In acest mod obtii o infuzie de vin si mirodenii care va da un gust senzational bauturii finale.

Atunci cand siropul este gata, da focul mic si toarna si restul de vin ramas in sticla. La final, adauga si anasonul pentru o aroma cat mai interesanta.

Lasa vinul fiert la racit in jur de 5-7 minute, dupa care toarna in cani si savureaza-l alaturi de cei dragi.
 

Tocmai ai obtinut cea mai buna reteta de vin fiert! Toata lumea te va lauda pentru talentul tau in materie de bauturi de iarna.

 

Foto: pexels.com


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016