Persoanele care au consumat mai des iarba de grau au observat ca au mai multa energie, ca pielea lor a devenit mai luminoasa, ca nu mai racesc asa usor, dar si ca le-a disparut miraculos respiratia urat mirositoare.
Iata cateva beneficii ale consumului de iarba de grau:
-30 de ml de suc de iarba de grau proaspat este echivalentul unui kilogram de legume cu frunze verzi.
-contine peste 90 de minerale, inclusiv concentratii ridicate de minerale alcaline: potasiu, calciu, magneziu si sodiu
-are mai multa vitamina C decat portocalele si de doua ori mai multa vitamina A decat morcovii!
-ajuta la cresterea productiei de celule rosii din sange, care transporta oxigenul la fiecare celula.
-datorita oxigenarii corpului creste rezistenta la efort a organismului.
-fiind o bogata sursa de vitamine B, C, E si caroten, extrem de eficiente in distrugerea si eliminarea radicalilor liberi si curatarea organismului, iarba de grau este, de asemenea, foarte apreciata pentru abilitatea sa de a curata sangele, organele si tractul gastro-intestinal.
-are un continut ridicat de aminoacizi - pietrele de temelie ale proteinelor. Acestea sunt absolut esentiale pentru cresterea si regenerarea celulelor.
Citeste si 3 BENEFICII ALE CONSUMULUI DE GERMENI/VLASTARI