Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

Uleiul de rapita: 3 motive sa il utilizezi in bucatarie

de la 04 Iul. 2023
Uleiul de rapita: 3 motive sa il utilizezi in bucatarie Nu multi dintre noi alegem sa folosim ulei de rapita la gatit, pentru ca tindem tot spre variantele cu care suntem deja familiarizati, precum uleiul de masline sau cel de floarea-soarelui. Uleiul de rapita este insa un ingredient extraordinar, cu multe beneficii pentru sanatate si utilizari variate.
Tags: ulei de rapitaconsum de ulei de rapita

Uleiul de rapita: 3 motive sa il utilizezi si tu in bucatarie:

 

1. Este sursa de nutrienti esentiali

Un prim motiv pentru care ar trebui sa folosesti uleiul de rapida atunci cand gatesti este faptul ca are in compozitia sa nutrienti esentiale de care organismul nostru are nevoie. Contine acizi grasi omega-3 si omega-6, dar si vitamina E. Este benefic pentru a mentine sanatatea cardiovasculara.

 

2. Nu elibereaza substante toxice

O alta calitate importanta a acestui ulei este ca are un punct de fumegare ridicat. Acest lucru inseamna ca poate fi incalzit la temperaturi foarte mari fara sa elibereze substante toxice si in plus proprietatile sale sunt nealterate.

 

3. Este versatil

Datorita gustului neutru pe care il are, acest ulei este versatil in bucatarie si poate fi folosit in multe retete si preparate. Poate fi utilizat atat in salate, cat si in sosuri sau alte preparate de baza, chiar si la prajituri, unde temperatura de coacere trebuie sa fie mai mare.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Revista GRATUITA

Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016