Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

Reteta de prajiturele vegane cu tahini

de la 09 Apr. 2021
Reteta de prajiturele vegane cu tahini Cand vine vorba despre prajiturele, biscuitei, ori batoane, majoritatea persoanelor tind sa le cumpere pe cele din magazine, care sunt mult mai calorice! Dar prajiturele cu tahini, reteta de casa, vegetariene, ati gustat? Sunt minunate!
Tags: reteta vegetarianaprajitura cu tahini

De ce ai nevoie?


-¾ cana tahini cremos
-½ cana sirop de artar
-½ lingurita extract de migdale sau 1 lingurita extract de  vanilie
-2 cani de faina de migdale
-½ lingurita scortisoara
-¼ lingurita cardamom macinat
-¼ lingurita ghimbir macinat
-½ lingurita praf de copt
-½ lingurita sare de mare
-½ cana samburi de rodie

Cum se prepara?

-Preincalziti cuptorul la 190 ° C si tapetati o tava mare de copt cu hartie pergament.
intr-un castron mare, amestecati impreuna tahini, sirop de artar si extract de migdale pana la omogenizare. 
-Adaugati faina de migdale si presarati scortisoara, cardamonul, ghimbirul, praful de  copt si sarea uniform peste amestec. Utilizati o spatula sau o lingura de lemn pentru omogenizarea completa.
-Folositi o lingura dozatoare de inghetata (dubla) pentru a scoate aluatul si a-l  modela in bile. 
-Asezati bilele astfel formate pe foaia de copt si apasati pentru a se aplatiza usor. Presarati rodii si coaceti timp de 15 - 17 minute sau pana cand se rumenesc usor pe margine. 
-Se racoresc pe tava timp de 10 minute, apoi se transfera pe un gratar pentru racirea uniforma.

Pofta buna!

Autorii lucrarii Veggie Smart-Unda verde la sanatate au pregatit si alte retete vegetariene minunate, click AICI««


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016