Chiar daca te incadrezi in aceasta categorie sau nu, trebuie sa stii cateva secrete din bucatarie care iti vor face usura munca:
1. Pentru a topi mai usor untul poti sa il dai prin razatoare.
2. Ca sa desfaci mai usor borcane poti sa folosesti o manusa de plastic.
3. Lasa fructele zemoase la inmuiat (in zahar) timp de 2 ore inainte sa le folosesti pentru prajituri.
4. Striveste bine lamaia inainte sa o tai pentru mai multa zeama.
5. Pune un praf de sare in cafea pentru un gust deosebit.
6. Acopera cu hartie umeda placinta in cazul in care nu vrei sa se arda prea tare deasupra.
7. Poti pune ovaz in mancarea care este mult prea sarata. Acesta va absobi din sodiu.
8. Cand pregatesti ficatul este bine sa adaugi sare la final, pentru a nu se intari carnea.
9. Unge cu ulei marginile vasului in care fierbi lapte pentru a nu mai da in foc.
10. Nu prepara salate niciodata in vase de metal.
Tu stiai de aceste trucuri?