Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

Zucchini mexicani. Preparat cu care iti poti surprinde musafirii de sarbatori

de la 28 Apr. 2021
Zucchini mexicani. Preparat cu care iti poti surprinde musafirii de sarbatori De sarbatori romanii gatesc, cel mai des, preparate traditionale.
Tags: zucchini mexicanireteta zucchini mexicanipreparate de sarbatori

Daca vrei sa adaugi, pe langa gustoasele mancaruri romanesti, si un preparat atipic cu care sa iti surprinzi familia sau prietenii, iti recomandam sa incerci zucchini mexicani. 

Ingrediente:

-2 zucchini / dovlecei medii
-2 linguri ulei de masline
-1/2 ceapa medie, taiata cubulete
-2 catei de usturoi, tocati
- 1 cutie de fasole neagra, scursa si clatita
- 1 cutie de porumb, scursa
- 1 cana sos enchilada 
- 1/2 lingurita sare sau dupa gust
- 1 lingurita chimion
- 1/2 cana de branza

Mod de preparare:

- Taiati capetele tulpinii de dovlecei si taiati dovleceii in jumatate, pe lungime.  Folositi o lingura pentru a scoate cu grija miezul din dovlecei. Taiati miezul in bucati mici si uniforme, apoi lasati deoparte.
- Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adaugati ceapa tocata si sotati timp de 4-5 minute, pana cand devine translucida. Apoi adaugati usturoiul tocat si miezul de dovlecei. Sotati ingredientele inca 5 min.
- Adaugati fasolea neagra, porumbul, sosul enchilada, sarea si chimenul. Se amesteca bine si se lasa deoparte.
- Asezati dovleceii scobiti pe o foaie de copt. Impartiti amestecul de fasole neagra  uniform intre „barcute”. Presarati-le deasupra cu branza si coaceti la 100 de grade C timp de 30 de minute, pana cand branza este usor rumenita.


Pofta buna!

Descoperiti AICI o alta serie de retete vegetariene delicioase, click««


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0
Revista GRATUITA
Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Slabeste repede si sanatos! TOP 4 DIETE cu rezultate in maximum 2 saptamani".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016