Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie-uri

4 motive de a consuma ulei de cocos la cafea

de la 15 Ian. 2023
4 motive de a consuma ulei de cocos la cafea Uleiul de cocos are foarte multe beneficii si este recomandat sa il consumati cat de des posibil, mai ales la cafea.
Tags: cafeaulei de cocosbeneficii ulei de cocos

In fiecare dimineata majoritatea oamenilor beau o cana de cafea pentru a le da energie. Este recomandat sa adaugati in cafea si ulei de cocos, atat pentru un gust mai bun, dar si pentru a va bucura de toate beneficiile pe care vi le poate aduce uleiul de cocos.

4 motive de a consuma ulei de cocos la cafea:

1. Te scapa de kilogramele in plus

Uleiul de cocos sprijina senzatia de satietate si in acest fel nu vei mai simti nevoia sa mananci mai mult decat este necesar. in acest fel iti vei pastra greutatea ideala sau vei putea da mai usor cateva kilograme acumulate in plus.

2. Stimuleaza sistemul imunitar

Uleiul de cocos are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. El mai contribuie si la absorbtia vitaminelor liposolubile,A,D,E,K si a compusilor antioxidanti.

3. Stimuleaza functia cerebrala

Compusii din uleiul de cocos pot functiona drept combustibili alternativ pentru creier in lipsa glucozei .

4. Creste nivelul de energie

Uleiul de cocos prezinta un continut bogat de trigliceride cu lant mediu, iar acestea sunt transportate la nivelul ficatului si utilizate de acesta ca o sursa rapida de energie. In alta ordine de idei uleiul de cocos amplifica efectele energizante ale cafelei.


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

Aboneaza-te la Revista Gratuita Sanatatesistaredebine.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Iti oferim CADOU Raportul Special Gratuit "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


x


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!



Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO

CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice

Recomandari editori



Cele mai citite stiri



Ultimele comentarii



0

Revista GRATUITA

Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO
CADOU Special pentru cititorii nostri

Un Raport Special de exceptie: "Gateste sanatos. TOP 5 retete BIO".

Adauga mai jos adresa ta de email.
Vei primi Revista Gratuita si noutati zilnice
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016