In fiecare dimineata majoritatea oamenilor beau o cana de cafea pentru a le da energie. Este recomandat sa adaugati in cafea si ulei de cocos, atat pentru un gust mai bun, dar si pentru a va bucura de toate beneficiile pe care vi le poate aduce uleiul de cocos.
4 motive de a consuma ulei de cocos la cafea:
1. Te scapa de kilogramele in plus
Uleiul de cocos sprijina senzatia de satietate si in acest fel nu vei mai simti nevoia sa mananci mai mult decat este necesar. in acest fel iti vei pastra greutatea ideala sau vei putea da mai usor cateva kilograme acumulate in plus.
2. Stimuleaza sistemul imunitar
Uleiul de cocos are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. El mai contribuie si la absorbtia vitaminelor liposolubile,A,D,E,K si a compusilor antioxidanti.
3. Stimuleaza functia cerebrala
Compusii din uleiul de cocos pot functiona drept combustibili alternativ pentru creier in lipsa glucozei .
4. Creste nivelul de energie
Uleiul de cocos prezinta un continut bogat de trigliceride cu lant mediu, iar acestea sunt transportate la nivelul ficatului si utilizate de acesta ca o sursa rapida de energie. In alta ordine de idei uleiul de cocos amplifica efectele energizante ale cafelei.